+381 (0)60 70 50 613 do 17 h  |  Ostvarite popust!  |  Garancija kvaliteta  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  

Uslovi korišćenja

Internet portal www.obuca.net (u daljem tekstu: Obuća.NET) vam omogućava korišćenje svojih usluga i sadržaja pod uslovima koji se navode u daljem tekstu. Prilkom svakog pristupa portalu, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih web strana, kao i da ih u celosti prihvata. 

Sadržaj prikazan na ovom sajtu (stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, kao i sadržaj prikazan na društvenim mrežama koji su povezani sa ovim domenom) je vlasništvo firme Gazela str ili njenih partnera i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti. 

Obuća.NET nastoji da sve proizvode prikaže i opiše što je tačnije moguće, ali istovremeno Obuća.NET ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Takođe, ne garantuje da fotografija proizvoda 100% oslikava original, kao i da zalihe proizvoda u maloprodajnim objektima zaista i postoje. Zakonom o zaštiti potrošača je mogućeno je da proizvod vratite u roku od 14 dana i mi ćemo vam vratiti novac.

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om i predstavljaju preporučene (okvirne) cene dobavljača. Cene se u maloprodajnim objektima mogu razlikovati od cena prikazanih na sajtu Obuća.NET. Međutim, ukoliko je proizvod dostupan za online prodaju (što je jasno naznačeno oznakom “Ubaci u korpu” ili “Naručite”) cena iskazana na sajtu je 100% zagarantovana za kupca i ona može biti uvećana za troškove transporta ako joj je cena sa PDV-om ispod 5000 dinara. Za proizvode vrednosti preko 5000 dinara isporuka je besplatna. 

Obuća.NET zadržava pravo da ne objavi komentare posetilaca kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. Obuća.NET ne odgovara za komentare posetilaca jer isti predstavljaju samo odraz njihovog mišljenja a ne i zvaničan stav portala Obuća.NET. 

Obuća.NET ne snosi odgovornost za sadržinu web stranica izvan svog domena, a koje su povezani putem linkova na samom portalu Obuća.NET.

  
  

  
  


  
  

  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  


  
  

Originalni proizvodi

Svi naši proizvodi poseduju originalnu deklaraciju u kojoj su prikazane sve bitne informacije: zemlja porekla, način i materijali izrade, namena obuće, održavanje...

Kupovina
na rate

U maloprodajama nudimo mogućnost kupovine na 4 mesečne rate čekovima građana i 4 mesečne rate preko administrativne zabrane. Takođe primamo sve platne kartice.

Kupovina bez rizika

Sve online porudžbine se plaćaju pouzećem tako da nije potrebno novac uplaćivati unapred. Sve reklamacije rešavamo u potpunosti prema Zakonu o zaštiti potrošača. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom možete ga vratiti u roku od 15 dana i novac će vam biti vraćen.

Isporuka na adresu

Online i kataloške porudžbine šaljemo na kućnu adresu u roku od 2 do 4 radna dana. Cena isporuke je 200 din. bez obzira na broj poručenih pari. Za vrednost robe preko 5000 din. isporuka je besplatna!