ŽENSKE PAPUČE – ZA KORAK BEZ STEGA


Ženske papuče spadaju u najudobniju obuću, obavezno zastupljenu kod dama koje uvek biraju lak i slobodan korak. Ova ženska obuća otvorena na prstima i na peti dozvoljava vašim stopalima da “dišu” i samim tim nose osećaj ugodnosti i nesputanosti. Zavirite u katalog naše online prodavnice i pronađite par po svojoj meri - par za svaki dan, po ceo dan! Tu vas čeka puno udobnih pari koje će vam ulepšati boravak na ulici, poslu, plaži, u izlasku... Pripremili smo vam mnoštvo modela za svaku priliku.

Nema dostupnih zapisa.

Ravne papuče za svaku ženu


U našoj najnovijoj koleciji nalaze se ravne papuče najrazličitijih namena, sa velikim izborom modela. Udobnost je zagarantovana, što je kod njih i najvažnije, ali je i njihov izgled izuzetno privlačan.


Svejedno je da li planirate da nabavite one za plažu, za štrapaciranje po gradu, uzbudljivo putovanje, dugo stajanje na poslu, kafu sa prijateljicama ili neku elegantniju priliku. Verujemo da ćete kod nas pronaći baš onakve kakve ste zamislili.


Pripremili smo vam moderne papuče za leto: svakodnevne sportske modele, japanke, anatomske papuče, sa debelim đonom, sa plutom, na platformu... Tu su i one za kuću, ali i otvorena obuća za žene kojima je ova vrsta obuće najpogodnija za posao – anatomske i klompe.


U zavisnosti od ličnog stila i ukusa, odaberite kožne papuče, sa cirkonima, biserima, mašnom ili cvetom, sa jednim ili više kaiševa, ili one sasvim jednostavne.


Boja takođe imamo napretek: od najtraženijh belih, crnih i bež, preko uvek aktuelnih srebrnih i bronzanih, do svetlo roze, crvene, žute, plave...Sjajna mogućnost kombinacije uz odeću


S obzirom na to da se ova obuća najčešće nosi leti, i vaša odeća treba da bude od laganih materijala. Mogućnosti su neograničene: od romantičnih dugih sukanja i haljina, preko kraćih sukanja, pa sve do šortseva, helanki, farmerica i elegantnih pantalona.


Ključno je odabrati pravi model uz odevnu kombinaciju ili obrnuto – uz omiljene udobne ženske papuče uklopiti ostatak garderobe. To ne bi trebalo da bude teško, jer one idu uz sve.


Najbitnije od svega je to što ćete se u njima osećati odlično i nećete razmišljati da li vas nešto žulja, sputava ili smeta. A čim ste raspoloženije, odmah ste i lepše!Ženske papuče - online prodaja i cene


Naša prodaja online funkcioniše savršeno, pa tako i kod ove vrste letnje, kućne ili radne obuće.


Prodaja ženskih papuča se obavlja tako što najpre iz našeg kataloga odaberete ono što želite da poručite, a klikom na sliku vam se otvara tabela sa ponuđenim bojama i brojevima. Kada to odredite, dalje popunjavate vaše lične podatke i već za nekoliko dana možete očekivati paket.


Kad je u pitanju prodaja papuča online, cene su izuzetno povoljne i zaista priuštive svakom. Uz svaki par istaknuta je i cena papuča, a razne akcije i sniženja su često aktuelne, stoga preporučujemo da redovno pregledate naš katalog.


Priuštite svojim stopalima poseban ugođaj, gde god da se nađete. Neka vam bude udobno, prijatno i razdragano, a naša online prodaja je tu da vam to i omogući.


Sada samo ostaje da uživate pregledajući ponudu, a još veće uživanje u hodu ubrzo sledi... Čim naručite svoj omiljeni par!