ŽENSKE KLOMPE – KREIRANE DA STOPALA UŽIVAJU

Prošlo je vreme kada su ženske klompe bile masivne i teške – sada je ova obuća, namenjena za rad, boravak u kući, ali i šetnje, izuzetno lagana i maksimalno udobna. Svi koji moraju dugo da stoje, puno hodaju ili samo imaju osetljiva stopala, znaju kakvu blagodet one pružaju. Baš zato što brine o vašem zdravlju i dobrom osećaju, naša onlajn prodavnica obuće ima odličan izbor klompi, od onih zatvorenih, anatomskih, do otvorenih, za šetnju.

Na raspolaganju su izuzetno kvalitetne ženske klompe i papuče, koje će osobama sa problemima olakšati hod i kretanje, a zdravima prevenirati nastanak istih.

Anatomske klompe – čuvari zdravlja


Ženke anatomske klompe danas se kreiraju sa toliko estetike, da se savršeno uklapaju i uz najelegantniju odevnu kombinaciju. Dakle, vaše radne klompe mogu odlično ispratiti vaš stil, a ako nosite medicinske klompe iz zdravstvenih razloga, one su lepše nego ikad.

Ipak, najvažnije od svega je da su vrhunski udobne i posebnim karakteristikama dobre za vaše zdravlje. Bilo da su u pitanju klompe za posao ili za neku drugu svrhu, vaša stopala će uživati u njima. Prvenstveno jer se proizvode od prirodnih i ekoloških materijala, a potom i jer su lagane, a stabilne. Đonovi su fleksibilni i neklizajući, a ovakva obuća smanjuje pritisak na kolena, kukove i kičmu. Pospešuje se cirkulacija i umanjuju simptomi oticanja nogu i bolova u kukovima.


Kožne klompe za osećaj prijatnosti i lakoće


U našoj ponudi dominiraju ženske kožne anatomske klompe, a svi znamo da je koža ubedljivo najugodniji materijal koji može da okružuje ljudska stopala. Modeli su takvi da podržavaju anatomiju stopala, i zato su ove vrste klompi nešto što ćete uvek rado obuti i u njima bez problema provesti i ceo dan ako treba.

Izbor boja je odličan, pa pored klasičnih belih i crnih, možete odabrati roze, srebrne, zlatne, bež, zelene, braon, teget ili sa cvetnim motivima. Poslednjih godina su izuzetno popularne klompe sa dezenom ili printom.

Modeli su takođe zanimljivi, mada ako volite one najklasičnije – imamo i te. Oni koji preferiraju moderniji izgled mogu zaista da biraju, od toga da li im više odgovaraju zatvorene ili otvorene klompe, preko toga da li žele nešto deblji ili tanji đon, pa do razlika u dizajnu prednjeg dela.

Šta god odabrali, što bi rekao naš narod, "svanuće" vam! Jer, dobre i udobne klompe zaista olakšavaju život.


Ženske klompe – prodaja i cene


Prodaja klompi preko našeg sajta je vrlo jednostavna, štedi vaše vreme i omogućava vam da u atmosferi udobnosti odaberete ono što želite.

Kao i za druge vrste obuće, i kad su ženske klompe u pitanju prodaja funkcioniše tako što iz našeg kataloga birate ono što želite da poručite. Kada kliknete na sliku odabranog para klompi, videćete i sve karakteristike, kao i tabelu u kojoj je potrebno da popunite željenu boju i broj.

Nakon toga, ostaje još samo da popunite polje za vaše lične podatke, a klompe će ubrzo posle toga krenuti put vaše kućne adrese.

Ako vam odgovara da naručite klompe onlajn, cene će vas prijatno iznenaditi. Naravno, cenu možete videti pored slike svakog para, a kod nas su pride česte akcije i sniženja, što vam pravi dodatnu uštedu.

Vaše je da birate, a naše je da se postaramo da odabrani par što pre stigne do vas! A kada se to desi, obuzeće vas takav osećaj lagodnosti i zadovoljstva, da nećete nikad poželeti da izađete iz svojih novih klompi!