Klikom na sliku modela obuće koji ste izabrali dolazite na glavni prozor modela. Tu su prikazane sve bitne informacije o modelu. U gornjem desnom uglu izaberite boju i broj klikom na ikonice. Zatim kliknite na dugme “DODAJTE U KORPU” i automatski ćete biti prebačeni na prozor u kome je sadržaj vaše korpe. Potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke u levom delu prozora. Da bi ste kompletirali porudžbinu neophodno je pročitati Ugovor o kupovini odnosno štiklirati polje da ste Ugovor pročitali i da ste saglasni sa odredbama. Ukoliko imate promo kod potrebno je da ga ukucate u odgovarajuće polje i kliknete na dugme “Aktiviraj”. Nakon toga kliknite na dugme “NARUČITE” i vaša porudžbina je gotova. 

Dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine. Emailom ćemo Vas kontaktirati i u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo iz bilo kog razloga. 

Isporuku vršimo isključivo nakon usmene potvrde od strane kupca da prihvata isporuku i da je saglasan sa cenom i uslovima. Poručeni proizvodi putem našeg sajta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe Bex Express po ceni od 200 dinara po paketu, bez obzira na broj pari obuće. Za vrednost robe preko 5000 dinara isporuka je besplatna. Takođe, naručeni proizvod može se preuzeti i lično u bilo kojoj maloprodaji Obuće Gazela, uz predhodni dogovor sa operaterom. 

Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće gotovinski prilikom preuzimanja paketa, platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu, avansno opštom uplatnicom ili po predračunu u zavisnosti od toga koju ste opciju izabrali prilikom kupovine.