Prilikom sastavljanja online porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine.Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan.  Period obrade porudžbine je najčešće 1-2 radna dana E-mailom ili telefonom ćemo Vas kontaktirati i u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo iz bilo kog razloga. Trudimo se da stanje veličina i modela na sajtu bude ažurno, ali postoji mogućnost da u odredjenim slučajevima poručeni artikal više ne bude raspoloživ u traženoj veličini. Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti da vam celokupna porudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka.

Isporuku vršimo isključivo nakon usmene potvrde od strane kupca da prihvata isporuku i da je saglasan sa cenom i uslovima. Poručeni proizvodi putem našeg sajta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe Bex Express po ceni od 300 dinara po paketu, bez obzira na broj pari obuće. Za vrednost robe preko 5000 dinara isporuka je besplatna. Rok za isporuku je 2-5 radnih dana.

Takođe, naručeni proizvod može se preuzeti i lično u bilo kojoj maloprodaji Obuće Gazela, uz predhodni dogovor sa operaterom. 

Uz kupljeni proizvod dobijate račun, obrazac za odustanak od ugovora, i reklamacioni list. 

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 5 dana od dana potvrđivanja porudžbine. Pre dostave kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena dostave. Nakon neuspešne prve dostave pokušaće još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatraće se da ste odustali od porudžbine i da ste ugovor o kupovini raskinuli. Ukoliko niste zadovoljni sa kupljenim proizvodom imate pravo da odustanete od kupovine u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe. U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da zamenite za drugi proizvod ili da Vam bude vraćen novac. 

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja ili zamene kupljenog proizvoda naručena obuća ne sme biti upotrebom oštećena, pohabana ili isprljana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priloženi fiskalni račun, potpisani nalog za ispravku i popunjeni reklamacioni list koji Vam je takođe dostavljen prilikom isporuke robe. U slučaju povraćaja Kupac snosi troškove transporta robe. Pošiljke u kojima je naznačeno da primalac plaća poštarinu, nećemo prihvatati. 

Pravo na povraćaj robe, pravo na reklamaciju, zamene itd. možete ostvariti i lično u bilo kojoj prodavnici obuće Gazela Family doo.