+381 (0)60 70 50 613 do 17 h  |  Ostvarite popust!  |  Garancija kvaliteta  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  

Isporuka i povraćaj

Online kupovina na sajtu www.obuca.net je moguća za odabrane modele i to klikom na dugme „DODAJ U KORPU". Ukoliko ovo dugme nije dostupno znači da taj artikal nije dostupan za online kupovinu ili ne postoje zalihe u prodavnicama str Gazela. 

Prilikom sastavljanja online porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine. E-mailom ćemo Vas kontaktirati i u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo iz bilo kog razloga. Trudimo se da stanje veličina i modela na sajtu bude ažurno, ali postoji mogućnost da u odredjenim slučajevima poručeni artikal više ne bude raspoloživ u traženoj veličini. 

Isporuku vršimo isključivo nakon usmene potvrde od strane kupca da prihvata isporuku i da je saglasan sa cenom i uslovima. Poručeni proizvodi putem našeg sajta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe City Express po ceni od 200 dinara po paketu, bez obzira na broj pari obuće. Za vrednost robe preko 5000 dinara isporuka je besplatna. Takođe, naručeni proizvod može se preuzeti i lično u bilo kojoj maloprodaji Obuće Gazela, uz predhodni dogovor sa operaterom. 

Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće gotovinski prilikom preuzimanja, avansno opštom uplatnicom ili po predračunu u zavisnosti od toga koju ste opciju izabrali prilikom kupovine. Plaćete isključivo vrednost koja je naznačena na porudžbenici u kojoj su, eventualno, sadržani i troškovi isporuke. Za vrednost robe preko 5000 dinara isporuka je besplatna. Sve cene su sa PDV-om. Uz kupljeni proizvod dobijate fiskalni račun, nalog za ispravku, reklamacioni list i pravilnik o rešavanju reklamacija. 

Poručeni proizvod kurirska služba dostavit će u roku od 5 dana od dana potvrđivanjaa porudžbine. Pre dostave kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena dostave. Nakon neuspešne prve dostave pokušaće još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatraće se da ste odustali od porudžbine i da ste ugovor o kupovini raskinuli. Ukoliko niste zadovoljni sa kupljenim proizvodom imate pravo da odustanete od kupovine u roku od 15 dana od dana preuzimanja robe. U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da zamenite za drugi proizvod ili da Vam bude vraćen novac. 

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja ili zamene kupljenog proizvoda naručena obuća ne sme biti upotrebom oštećena, pohabana ili isprljana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priloženi fiskalni račun, potpisani nalog za ispravku i popunjeni reklamacioni list koji Vam je takođe dostavljen prilikom isporuke robe. U slučaju povraćaja Kupac snosi troškove transporta robe. Pošiljke u kojima je naznačeno da primalac plaća poštarinu, nećemo prihvatati. 

Pravo na povraćaj robe, pravo na reklamaciju, zamene itd. možete ostvariti i lično u bilo kojoj prodavnici obuće str Gazela.

  
  

  
    

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  


  
  

Originalni proizvodi

Svi naši proizvodi poseduju originalnu deklaraciju u kojoj su prikazane sve bitne informacije: zemlja porekla, način i materijali izrade, namena obuće, održavanje...

Kupovina
na rate

U maloprodajama nudimo mogućnost kupovine na 4 mesečne rate čekovima građana i 4 mesečne rate preko administrativne zabrane. Takođe primamo sve platne kartice.

Kupovina bez rizika

Sve online porudžbine se plaćaju pouzećem tako da nije potrebno novac uplaćivati unapred. Sve reklamacije rešavamo u potpunosti prema Zakonu o zaštiti potrošača. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom možete ga vratiti u roku od 15 dana i novac će vam biti vraćen.

Isporuka na adresu

Online i kataloške porudžbine šaljemo na kućnu adresu u roku od 2 do 4 radna dana. Cena isporuke je 200 din. bez obzira na broj poručenih pari. Za vrednost robe preko 5000 din. isporuka je besplatna!