Vizzano - Čuveni brazilski brend obuće dostupan u Srbiji

Da li ti je dosta traganja za elegantnim ženskim cipelama koje će zadovoljiti tvoje potrebe za dostojanstvenim glamurom u svakodnevnim situacijama? Da li se i tebi čini da većina proizvođača devojkama i ženama nude skoro pa iste ili vrlo slične modele koje, ni uz najbolju nameru, ne mogu pronaći put do tvog srca? Ako si neko ko ovo često pomisli i ne znaš kako da izađeš iz ove enigmatske situacije, onda si na pravom mestu jer ti mi nudimo novi brend ženske obuće koji će zadovoljiti tvoje probirljive kriterijume. OK, možda i nisi tako probirljiva, samo je ponuda obuće koju ti voliš bila slabija u Srbiji.


Izbor obuće nikada ne predstavlja samo još jedan odlazak u kupovinu i uzimanje onoga što se nudi. Ne - on je više od toga. On odražava i tvoju ličnost, stavove i način na koji doživljavaš sebe i svet oko tebe, te bi se iz onoga što nosiš moglo ponešto reći i o tebi samoj. I ti to vrlo dobro znaš. Nažalost, većina ljudi tako ne razmišlja, pa je zbog toga i ponuda elegantnih cipela na našem tržištu prilično uniformna. Stoga u problemu bivaju one drugačije, različite, samosvojne žene koje tačno znaju šta žele, one koje prate svetske trendove, znaju šta je lepa, moderna i elegantna cipela, ali istovremeno u svemu tome ostaju čvrsto na zemlji ne želeći da nešto što je lepo baš preskupo i plate. Ponuda za njih je sve manja, ili je gotovo nepostojeća, pa se one moraju okretati nekim drugim načinima da do svojih željenih modela cipela i dođu. Zdravorazumski gledano, za tim nema apsolutno nikakve potrebe naročito kada imamo u vidu da je ono za čim tragaju u svetu traženo, i da bi moglo da ima svoje kupce i na našem tržištu samo kada bi se oni koji distribuiraju žensku obuću malo više potrudili oko toga. Jer, najlakše je ponuditi ono što će se sigurno prodati, odnosno ono što se traži. No, potrebno je i u ovoj oblasti biti hrabar, inovativan, smeo, potrebno je rizikovati, i pronaći tačno određene kupce koji će vam kasnije biti zahvalni na onome što ste im ponudili - one koji će vam se vraćati jer će znati šta mogu da očekuju od vas u svakom momentu.

 

Zbog svega ovoga se na našem tržištu pojavio novi brend cipela koji damama nudi vrhunsku eleganciju uz moderan svetski dizajn uz koju će njihova ličnost moći da dođe do punog izražaja, baš kao što su oduvek i želele. U pitanju je brazilski brend Vizano (orig. Vizzano), proizvođač različitih vrsta ženske obuće koji je već kako na brazilskom, tako i na celokupnom južnoameričkom tržištu stekao ime i prepoznatljivost, a kod nas je još uvek nedovoljno poznat.

Vizano obuća se već na prvi pogled razlikuje od drugih proizvođača po svojim jedinstvenim linijama cipela koje u sebi nose dozu odmerene elegantnosti u kojima se žene drugačijeg i istančanijeg ukusa mogu lako pronaći. Jedna od prvih i osnovnih karakteristika, ali jedna i od najbitnijih je njihova udobnost koja je na izuzetnom nivou. Izrađene su od najudobnijih kalupa koji će tvojoj nozi pružiti ugodan osećaj u svakom trenutku nošenja. A kao što svi znamo, tebi je bitno ne samo da u cipelama lepo izgledaš nego da i nakon njihovog nošenja možeš normalno da hodaš što često i ne bude slučaj. Stoga se ovaj proizvođač potrudio da to promeni, te je nastojao da svima vama koje ih budete nosili, hod bude ne samo graciozan i lak nego i više nego udoban kako lepota ne bi morala da trpi ni u jednom momentu.

Vizano cipele su izrađene od posebnog veštačkog materijala odnosno od eko kože koja vašoj nozi pruža izuzetan osećaj dok ste na putu ka poslu ili ste krenuli u večernji izlazak. Bitno je napomenuti da se ovaj materijal razlikuje od onoga koji se trenutno može sresti na našem tržištu, a koji uglavnom dolazi iz Kine ili Turske. Ova eko koža je izrađena na vrhunskom nivou gde se pazilo na svaki detalj, kao i na to kako će ona izgledati na ženskoj nozi. Takođe, u sklopu toga, završna obrada je urađena na takav način da ćete biti oduševljeni kako ove cipele uživo izgledaju. Isto tako, vodilo se posebno računa i o tabanici koja je postavljena memorijskom penom ili sunđerom, te se i kroz to nastojalo dobiti na udobnosti o kojoj smo već pričali kada su ove cipele u pitanju. Jednostavno, ovo je cipela koja slavi ličnost žene koja je odlučna, i dobro zna šta želi. Neka i tvoje cipele izgledaju kao da si izašla sa modne piste jer to sada neće biti teško.

U svakom slučaju, bilo da se odlučiš za cipelu na štiklu ili na malu štiklu brenda Vizano, moći ćeš da ih nađeš na našem sajtu gde su detaljno i vrlo pregledno prikazane. Na njemu ćeš naći cipele različitog dizajna i boja, a nastojali smo da ih bude u što više modela kako bi sigurno pronašla nešto za sebe. Takođe smo se potrudili da ove cipele ponudimo i u brojevima 41 i 42, tako da smo vodili računa i o svima vama koje nosite veće brojeve cipela. Mislimo da smo uspeli da obezbedimo i da cena ovih cipela bude veoma pristupačna kako bismo ti omogućili da nešto što je kvalitetno ne bude uvek i skupo. Sada možeš slobodno biti u skladu sa modnim trendovima uz dovoljnu dozu potrebnog glamura kojeg poželiš od tvojih cipela.

No, pored njih, ovaj brazilski brend nudi i druge vrste ženske obuće za sve tebe. Među njima ćeš pronaći baletanke sa zatvorenim prstima, ali i baletanke sa otvorenom petom, u zavisnosti od onoga šta više preferiraš i voliš. Zatim, tu su i Vizano sandale različitih modela, a na tebi je samo da se odlučitš za one koje ti se najviše i sviđaju, i u kojima ćeš želeti da provedeš letnju sezonu. U ObucaNet ponudi nudimo i mokasine tako da nećeš imati briga kada se budeš odlučila za ovaj brend. A ako tvoj izbor u jednom trenutku budu i neke od papuča, Vizano će opet imati da vam ponudi široku lepezu istih.

 

Vrlo je jednostavno - ako želiš za sebe odmerene i udobne glamur cipele za dan i noć, Vizano je brend za tebe!

Komentari